Casa de la Solidaritat

C. Vistalegre, 15
08001 Barcelona
Tel / Fax 934 434 392
casasoli@pangea.org
[ubicación]

Associació Kusi-Warma

Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 5

L'Associació Kusi Warma-Perú és un organisme no governamental sense finalitat de lucre (ONG) que treballa amb els infants més pobres amb l'obus, millorant alhora el seu entorn social més proper.

Durant 25 anys, Terre Des Hommes ha sigut l'executora i gestora directa d'aquests programes d'ajudes a la infantesa. Des de 1999 Ara, degut als canvis en l'estructura dels programes al Tercer Món, aquesta funció ha estat transferida a Kusi Warma, i Terre Des Hommes roman com a consellera i finançadora parcial. Aquest traspàs comporta una important recerca de fons per part de Kusi Warma per tal de poder continuar aquesta tasca en un país on les desigualtats són cada dia més grans. Així Kusi Warma s'ha constituït en una associació també a l'Estat Espanyol amb seu a Catalunya.

Kusi Warma, ONG sense vinculacions ni interessos de tipus polític o religiós, ajuda de forma integral als infants peruans més desfavorits, especialment els que tenen problemes de salut recuperables o greus problemes socials. L'Associació té sis programes que beneficien uns dos mil nens de la Gran Lima, Chimbote, Adahuaylas i altres regions.

Ens voleu ajudar?

Compte bancari: La Caixa 2100-0863-24-0200382832

Contacte

Correu electrònic: kusiwarmacat@arsystel.com | bomarzo@telefonica.es